Από: ΔΗΚΟ

Χρ. Σαββίδης – Συζήτηση για τα προβλήματα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Πάφου

Χρ. Σαββίδης – Συζήτηση για τα προβλήματα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Πάφου
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 27, 2024-12:51 View: 22

Δήλωση Χρύσανθου Σαββίδη- Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος και Μέλους της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

“Πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον νέο Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, κ. Γιώργο Λουκά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου και συγκεκριμένα την χρονίζουσα κατάσταση υποστελέχωσης του τμήματος αλλά και των κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Λουκά, όπως με ενημέρωσε από τις αρχές Ιουλίου έχουν προσληφθεί δύο ταμίες, οι οποίοι είναι σε διαδικασία εκπαίδευσης και θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μαζί με τον ήδη υπάρχοντα ταμία, από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, όπως μου ανέφερε, εβδομαδιαία γίνονται 42 εξετάσεις για άδεια οδήγησης με τρεις εξεταστές και στόχος του είναι να αυξηθούν στις 70,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο έλεγχος στα οχήματα της Δημόσιας Υπηρεσίας και στα οχήματα ατόμων με κινητική αναπηρία θα γίνονται στο ΤΟΜ Πάφου και δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν στην Λεμεσό.

Από πλευράς μου, θα βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Λουκά, για προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν το Τμήμα Οδικών Μεταφορών”.

Γραφείο Τύπου

26 Ιουλίου 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΚΟ