Από: ΡΙΚ

Γιάννης Παναγιώτου: Ακούμε προτάσεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει κατάληξη

Γιάννης Παναγιώτου: Ακούμε προτάσεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει κατάληξη
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 13, 2024-10:03 View: 15

Χάσμα απόψεων καταγράφεται ανάμεσα σε συντεχνίες και το Υπουργείο Εργασίας στο ζήτημα του 12% στις συντάξεις στο 63ο έτος.

Μιλώντας στο Πρωϊνό Δρομολόγιο και εν όψει των διαφωνιών πού εκφράζονται, ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου ήταν χαρακτηριστικός:

"Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μπορούν να διεκδικούν, οι εργοδοτικές οργανώσεις μπορούν να ανησυχούν και οι κυβερνήσεις έχουν την ευθύνη να κυβερνούν", δήλωσε ο κύριος Παναγιώτου.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων πού υπάρχουν, να βοηθήσει όσο μπορεί τους συνταξιούχους που δικαιούνται, και η βοήθεια να δοθεί τώρα και όχι στο απώτερο μέλλον, δήλωσε ο Γιάννης Παναγιώτου αναφερόμενος και στις αντιδράσεις από πλευράς συντεχνιών.

Πάντοτε είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προτάσεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει κατάληξη, για να μπορέσουν, όσοι δικαιούνται, να αξιοποιήσουν την πρόταση, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας σημειώνοντας ότι από τη πρόταση θα ωφεληθούν 11 χιλιάδες συνταξιούχοι με αύξηση απολαβών κατά 800 ευρώ ετησίως.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΠ, ΧΡΥ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ