Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 23, 2024-12:20 View: 11

Μπαράζ ενόπλων αιματηρών επιθέσεων στο Νταγκεστάν του βόρειου Καυκάσου στη Ρωσία. Ένοπλοι επιτέθηκαν κατά εβραϊκής συναγωγής, δύο ορθοδόξων εκκλησιών και αστυνομικού σταθμού. Επτά νεκροί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στις σχέσεις Ρωσίας-Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από ουκρανική επίθεση στην Κριμαία με αμερικανικούς πυραύλους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο ισραηλινός Υπουργός Άμυνας. Κρίσιμες συναντήσεις γιά το μέλλον του πολέμου στη Γάζα.

Για μια πραγματική αλλαγή σελίδας στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας , χρειάζεται μια γενναία αλλαγή στάσης από την πλευρά της Αγκυρας, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας. Αναφορά και στο κυπριακό, και την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

Αποκαθίσταται σταδιακά η κανονική λειτουργία του αεροδρομίου του Μάντσεστερ και οι πτήσεις αναμένεται να ξαναξεκινήσουν απόψε. Επηρεάστηκαν και πέντε πτήσεις για Κύπρο.

Αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα από την περιοχή Φαρμακά η καταβολή αποζημιώσεων προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, γεωργοκτηνοτρόφους. Δηλώσεις της Υπουργού Γεωργίας. Τον Ιανουάριο επαναρχίζει τη λειτουργία του το Δασικό Κολλέγιο Προδρόμου.

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ