Από: ΕΛΑΜ

Από την ανακήρυξη στις 12, δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο στις 13 Ιουνίου

Από την ανακήρυξη στις 12, δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο στις 13 Ιουνίου
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 19, 2024-10:00 View: 17

Ούτε μέρα δεν άφησε να πάει χαμένη ο Ευρωβουλευτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, ο οποίος μετέβη άμεσα από την  Λευκωσία στις Βρυξέλλες.

Μετά την ανακήρυξη από τον Έφορο Εκλογών της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Ιουνίου, ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη πήρε την πρώτη πτήση της ίδιας μέρας με προορισμό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta METSOLA, η οποία τον υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

Στην συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση στην Κύπρο, όσο αφορά το Κυπριακό Πρόβλημα, αλλά και το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θέματα για τα οποία η κα Μέτσολα ήταν αρκετά ενήμερη. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει συζήτηση όσον αφορά και την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Περισσότερα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες, αφού το προσεχές χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις  στις συνεδριάσεις των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR.

Την υπόσχεση που δώσαμε προεκλογικά, την τηρούμε μετεκλογικά, αφού  με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πολιτικός μας αγώνας τώρα και στα ευρωπαϊκά έδρανα, με προτεραιότητα μας την Κύπρο και τον λαό της.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ