Από: ΡΙΚ

Από στραγγαλισμό απεβίωσε ο Θανάσης Νικολάου, αποφάνθηκε η θανατική ανακρίτρια

Από στραγγαλισμό απεβίωσε ο Θανάσης Νικολάου, αποφάνθηκε η θανατική ανακρίτρια
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 10, 2024-16:34 View: 11

Σε δολοφονία διά στραγγαλισμού οφείλεται ο θάνατος του Θανάση Νικολάου, σύμφωνα με το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας.

Το 2005, σε ηλικία είκοσι -έξι ετών, ο Θανάσης ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας. Αρχικώς ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Στο επίκεντρο της τρίτης κατά σειράν θανατικής ανάκρισης για την πολύκροτη υπόθεση, βρέθηκαν οι καταθέσεις δύο παθολοανατόμων και του ποινικού ανακριτή.

Ανακοινώνοντας την πολυσέλιδη απόφασή της, η θανατική ανακρίτρια, Ντόρια Βαρωσιώτου, αναφέρθηκε στην μαρτυρική ζωή του θύματος στο στρατό και το συνεχή εκφοβισμό τον οποίο βίωνε από άλλους στρατιώτες.

Την απόφαση δέχτηκαν με ιδιαίτερη συγκίνηση οι συγγενείς του θύματος, τονίζοντας πως έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, δεκα-εννέα χρόνια μετά το θάνατο του Θανάση. Η μητέρα του, Ανδριάνα Νικολάου, είπε ότι αισθάνεται ικανοποιημένη, προσθέτοντας πως στο δικαστήριο αποδείχθηκε αυτό το οποίο υποστήριζε από την αρχή - ότι ο γιος της δολοφονήθηκε.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου εθνοφρουρού, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού με πανό και φωτογραφίες του εκλιπόντος.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ, ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΡΥ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ