Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 10, 2024-10:10 View: 19

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου

1. Εργασίες σε αυτοκινητόδρομους 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 18/5/2024 και την Κυριακή 19/5/2024 μεταξύ των ωρών 05:00 – 10:00 θα εκτελούνται εργασίες πλυσίματος αντανακλαστήρων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2) στην κεντρική νησίδα και στις δύο κατευθύνσεις μέχρι την έξοδο της Αθηένου καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), στο ύψος του Κόρνου στην κεντρική νησίδα και στις δύο κατευθύνσεις. 

Επιπρόσθετα, το Σάββατο 25/5/2024 και την Κυριακή 26/5/2024 μεταξύ των ωρών 05:00 – 10:00 θα εκτελούνται εργασίες πλυσίματος αντανακλαστήρων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από τα φώτα Καλησπέρα μέχρι τον Πεντάσχοινο, με εξαίρεση την περιοχή του Κόρνου. 

Το Σάββατο 1/6/2024 μεταξύ των ωρών 05:00 – 10:00 θα εκτελούνται εργασίες πλυσίματος αντανακλαστήρων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ακακίου (Α9) στην κεντρική νησίδα και στις δύο κατευθύνσεις. 

Την Κυριακή 2/6/2024 μεταξύ των ωρών 05:00 – 10:00 θα εκτελούνται εργασίες πλυσίματος αντανακλαστήρων στην κεντρική νησίδα στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού (Β22) και Γρίβα Διγενή (Β18) και στις δύο κατευθύνσεις. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και να επιδεικνύει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για οποιανδήποτε ταλαιπωρία πιθανόν να προκληθεί. 

2. Εργασίες σε τμήμα του παλαιού δρόμου Πάφου-Λεμεσού 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 13/5/2024 – 12/5/2025 (για 12 μήνες) θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής μέτρων σταθεροποίησης τμήματος του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού (Β6) παρά την Πέτρα του Ρωμιού στη Χ.Θ. 24+200- Χ.Θ 24+500 (πλησίον του αναψυκτήριου του ΚΟΤ στην Πέτρα του Ρωμιού). 

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα του δρόμου που ανακατασκευάζεται δεν θα είναι διαθέσιμο στην κυκλοφορία. Εκατέρωθεν των ορίων του εργοταξίου θα υπάρχει συνεχής και απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.  

Η τροχαία κίνηση στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού (Β6) με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται από την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού (μετά το Aphrodite Hills αριστερά) και από Λεμεσό/Πισσούρι προς Πάφο από την έξοδο στο Πισσούρι, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού (Α6). 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΝΖ/ΑΦ)

Adblock test (Why?)

Read this on Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών Κυβέρνησης