Από: ΔΗΣΥ

Εκδήλωση Δημοκρατικού Συναγερμού για Ημέρα της Ευρώπης

Εκδήλωση Δημοκρατικού Συναγερμού για Ημέρα της Ευρώπης
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 09, 2024-16:06 View: 19

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τίμησε σήμερα την Ημέρα της Ευρώπης με μια συμβολική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην παρουσία της Προέδρου κ. Αννίτας Δημητρίου και άλλων ηγετικών στελεχών.

Στο μήνυμά της η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού σημείωσε ότι τις προηγούμενες ημέρες γιορτάσαμε τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα, είναι εδώ για να μεταφέρει το μήνυμα στους συμπολίτες μας ότι χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη. Επιμένουμε στην Ευρώπη και όλα τα οφέλη που αποκομίζουμε από τον μεγαλύτερο συνασπισμό ειρήνης, ο οποίος οικοδομήθηκε στα ερείπια δύο Παγκοσμίων Πολέμων, σημείωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Όπως πρόσθεσε μεταξύ άλλων, περισσότερο από ποτέ συνειδητοποιούμε την αναγκαιότητα να επενδύσουμε στην ειρήνη, στην ασφάλεια, στις αρχές και αξίες μας, στην αλληλεγγύη. Είναι γι’ αυτό που η Κύπρος χρειάζεται με την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα να έχει ακόμα ενεργότερη παρουσία, να μπορέσει να εισακουστεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και να ισχυροποιήσει με ακόμα πιο θετικό πρόσημο την παρουσία της στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

«Αν δεν υπήρχε ένας σπουδαίος οραματιστής, ο Γλαύκος Κληρίδης, η Κύπρος δεν θα βρισκόταν σήμερα στην ΕΕ», επεσήμανε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

9.5.2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΣΥ