ΟΚΥπΥ: Αυξημένη επισκεψιμότητα τις ημέρες του Πάσχα με την καλύτερη ανταπόκριση από το ΤΑΕΠ Παίδων

ΟΚΥπΥ: Αυξημένη επισκεψιμότητα τις ημέρες του Πάσχα με την καλύτερη ανταπόκριση από το ΤΑΕΠ Παίδων
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 09, 2024-15:44 View: 8

Αυξημένη επισκεψιμότητα καταγραφεί το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας του ΟΚΥπΥ. Γιατροί, Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό που βρίσκονται στο καθήκον ανταποκρίνονται με επάρκεια με μικρούς χρόνους αναμονής στα περιστατικά, ώστε όλοι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Συγκεκριμένα, από την αρχή του έτους μέχρι και την 8η  Μαΐου  εξυπηρετήθηκαν πέραν των 4726 παιδιών ενώ κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα (01 8 Μάη) εξυπηρετήθηκαν 402 παιδία. 

Το ΤΑΕΠ Παίδων λειτούργησε την 1η Φεβρουαρίου του 2023 σε ειδικό χώρο με δικά του εξεταστήρια (5 κλίνες) και ξεχωριστό χώρο αναμονής, που βρίσκεται δίπλα από το ΤΑΕΠ Eνηλίκων  του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.  Το ΤΑΕΠ Παίδων  βοήθησε σημαντικά στην πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών με μεγαλύτερη επάρκεια. 

Το ΤΑΕΠ Παίδων στελεχώνεται από 9 Ιατρούς με ειδικότητα στην Παιδιατρική ενώ αναμένεται ακόμη ένας γιατρός να ενισχύσει την στελέχωση του τμήματος εντός του μήνα Μαΐου. Ταυτόχρονα το προσωπικό του ΤΑΕΠ Παίδων  συνεργάζεται με όλα τα τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για εξιδεικευμένες υπηρεσίες όταν παραστεί ανάγκη. 

Ιατρικό προσωπικό και νοσηλευτές δίνουν σε καθημερινή βάση τον καλύτερο τους εαυτό για την γρήγορη διάγνωση και αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στους αυξανόμενους αριθμούς των μικρών ασθενών που εξυπηρετούνται.  

Ο ΟΚΥπΥ με επίκεντρο την αναβάθμιση της φροντίδας προς τους ασθενείς παραμένει προσηλωμένος στη συνεχή πρόοδο και προγραμματίζει τη μετεξέλιξη του ΤΑΕΠ Παίδων με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Για πληροφορίες για τα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα.

Adblock test (Why?)

Read this on Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας