Από: ΕΛΑΜ

Δικαίωση του ΕΛΑΜ – Οι συμβιβασμοί και το «δώσε – δώσε» δεν έχουν αποτέλεσμα

Δικαίωση του ΕΛΑΜ – Οι συμβιβασμοί και το «δώσε – δώσε» δεν έχουν αποτέλεσμα
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 09, 2024-13:32 View: 19

Οι απαράδεκτες «ίσες αποστάσεις» από την κα. Ολγκίν αλλά και η άρνηση του ηγέτη της κατοχής για τριμερή συνάντηση, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας και για πολλοστή φορά ότι ούτε τα μονομερή μέτρα στήριξης των Τουρκοκυπρίων έφεραν αποτέλεσμα, ούτε οι υποχωρήσεις στην Πύλα, για τα οποία ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ διαφώνησε, τόσο ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου, όσο και στις δημόσιες του παρεμβάσεις.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντιτάχθηκε με την διεξαγωγή πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό, αρνούμενο να μεταβεί στα ελβετικά θέρετρα, υπενθυμίζει ότι διαφωνεί και με την τριμερή διάσκεψη, αφού το Κυπριακό δεν είναι εσωτερικό πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά διεθνές πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

Ως εκ τούτου πρέπει η Κυπριακή Δημοκρατία να επιδιώξει διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό και να χαράξει νέα στρατηγική που να επανατοποθετεί το Κυπριακό την ορθή του διάσταση. Επιτέλους ας αφήσουμε τους συμβιβασμούς και ας διεκδικήσουμε τα αναφαίρετα δίκαια του λαού και της Πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ