Από: ΚΟΕΑΣ

Λάμψη από Ιβάνα Σπάνοβιτς στο EKO C.I.A.M. 2024

Λάμψη από Ιβάνα Σπάνοβιτς στο EKO C.I.A.M. 2024
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 09, 2024-12:42 View: 12

Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, η «μεγάλη κυρία» των Βαλκανίων Ιβάνα Σπάνοβιτς, θα είναι παρούσα στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στο «Τσίρειο Στάδιο» της Λεμεσού. Δύο ημέρες πριν από τον εορτασμό των 34ων γενεθλίων της (γεννηθείσα στις 10 Μαΐου 1990), η Σερβίδα πρωταθλήτρια του μήκους επικύρωσε τη συμμετοχή της στο «χάλκινο» διεθνές μίτινγκ μας και το κάνει ακόμα πιο λαμπρό, αφού στο βιογραφικό της έχει επιτυχίες που… ζαλίζουν. Αυτά που πέτυχε στην καριέρα της είναι αξιοζήλευτα και την κατατάσσουν στη λίστα των κορυφαίων αθλητριών όλων των εποχών, όχι μόνο στο άλμα σε μήκος. Στην κατοχή της έχει τρία ρεκόρ Σερβίας, τα οποία πέτυχε σε κλειστό στίβο και είναι αυτά στο μήκος με 7,24μ., στα 60μ. με 7.31 και στο Πένταθλο με 4.240 βαθμούς.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη σπουδαία και ολόλαμπρη καριέρα της, καταγράφηκε μόλις πρόσφατα και στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2023, όταν αναδείχθηκε χρυσή Παγκοσμιονίκης στο μήκος με 7,14μ.!! Ήταν μάλιστα το πρώτο και μοναδικό χρυσό μετάλλιο της Σερβίας σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου! Η Ιβάνα Σπάνοβιτς αναδείχθηκε, επίσης, και τρεις φορές Ολυμπιονίκης, με την κορυφαία στιγμή της να τη ζει στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος με 7,08μ. Από την πλούσια συλλογή της δεν λείπουν τα χρυσά μετάλλια από Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κλειστού, από Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανοικτού και Κλειστού Στίβου, από Μεσογειακούς και Βαλκανικούς Αγώνες, από ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών, ενώ έβαλε στη βιτρίνα της και έξι Διαμάντια κερδίζοντας στους τελικούς των Ντάιαμοντ Λιγκ!!!

Έτσι, οι Κύπριοι φίλοι του στίβου θα είναι πολύ τυχεροί, αφού θα μπορούν, στις 17 Μαΐου, να απολαύσουν από κοντά τούς δύο κορυφαίους άλτες στο μήκος στον κόσμο! Ο φανταστικός Μίλτος Τεντόγλου στους άνδρες και η θεσπέσια Ιβάνα Σπάνοβιτς στις γυναίκες, είναι αυτήν τη στιγμή στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος και οι κάτοχοι του χρυσού μεταλλίου στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης!!! Στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα περάσουν από την Κύπρο για δώσουν θέαμα στον κόσμο. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας φίλαθλος για να είναι παρόν στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting; Επιπρόσθετα, οι Κύπριοι φίλαθλοι θα μπορούν να βοηθήσουν και τις δικές μας εκπροσώπους, τη Φίλιππα Φωτοπούλου και την Παντελίτσα Χαραλάμπους για να κάνουν μεγάλα άλματα. Να αναφέρουμε ακόμη ότι στο μήκος γυναικών έχουν δηλώσει συμμετοχή 11 αθλήτριες, από οκτώ (8) διαφορετικές χώρες!

Εισιτήρια για το μίτινγκ

Τη φετινή χρονιά η ΚΟΕΑΣ καθόρισε εισιτήριο εισόδου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τον σύνδεσμο https://guest.stadium-360.net/guest κάνοντας εγγραφή. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του «Τσιρείου» την ημέρα του μίτινγκ (17/5). Σε ό,τι αφορά την τιμή, αυτή είναι πολύ προσιτή για τον καθένα και την καθεμιά, που θέλει να απολαύσει από κοντά τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και ιδιαίτερα τους δικούς μας πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οι τιμές του εισιτηρίου είναι οι ακόλουθες:

Για ένα άτομο: 10 ευρώ

Για δύο άτομα: 15 ευρώ

Για οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά μέχρι 16 ετών: 20 ευρώ

Για όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν απαιτείται κατοχή κάρτας φιλάθλου.

Print Friendly, PDF & Email

Adblock test (Why?)

Read this on ΚΟΕΑΣ