Από: ΔΗΠΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΡΦΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΡΦΟΥ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 30, 2024-13:58 View: 11

Ζούμε, δυστυχώς στην εποχή του άκρατου λαϊκισμού, της αξιακής κρίσης και της αμφισβήτησης που οδηγεί σε απαξίωση, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ ποιων δουλεύουν για τους πολίτες και ποιοι «δουλεύουν» τους πολίτες.

Επιθυμώ να επαναλάβω προς όλους τους Μορφίτες ειδικά, αλλά και προς όλο το εκλογικό σώμα της χώρας μας, ότι σε περίπτωση εκλογής μου, θα αποποιηθώ του δικαιώματος στη  σύνταξη, που λαμβάνω ως πρώην Δήμαρχος Μόρφου, για όλη την πενταετή μου θητεία.

Επιπλέον, πρόθεση μου είναι να δημιουργηθεί ένα ειδικό ταμείο εντός του Δήμου, για να στηρίζει άριστα σε επιδόσεις τελειόφοιτα παιδιά με Μορφίτικη καταγωγή,  ώστε να μπορούν να σπουδάζουν. Το ετήσιο ποσό, που αντιστοιχεί στην δική μου σύνταξη, θα κατατίθεται εξ ολοκλήρου σε αυτό το ειδικό ταμείο, το οποίο θα φροντίσουμε να εμπλουτιστεί με χορηγίες και δωρεές,  για να δώσει σε αυτά τα παιδιά, το δικαίωμα στο όνειρο. Ταυτόχρονα, θα δημιουργηθεί ειδική ελεγκτική επιτροπή που θα το διαχειρίζεται με πλήρη διαφάνεια και λογοδοσία.   

Γνωρίζω από πρώτο χέρι, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου, πόσο σκληρή είναι η πάλη των  βιοπαλαιστών  γονιών αλλά και των άριστων παιδιών τους, να μπορούν να ανοίξουν τα φτερά στον κόσμο της γνώσης, ειδικά στην προσφυγιά.

Επ’ ευκαιρίας των γιορτών του Πάσχα, εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειες σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στην πολύπαθη και βασανισμένη Κύπρο μας.

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ