Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Η ΔΗΠΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

Μ.ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Η ΔΗΠΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 25, 2024-15:27 View: 7

Την σημαντικότητα των εκλογών της 9η Ιουνίου, δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών, για την Κύπρο, υπογράμμισε κατά την παρέμβασή του στη μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μιχάλης Γιακουμή.

Ο κύριος Γιακουμή, κάλεσε τους πολίτες να ασκήσουν μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα, τόσο στις εκλογές για τη νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και στην κάλπη για την εκλογή νέας Ευρωβουλής.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, υπογράμμισε, πως «θα έχουμε να κάνουμε με το αποτέλεσμα που θα επηρεάσει την πολιτική στάση και τις προτεραιότητες της Κύπρου σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και την ικανότητα της Κ.Δ να επηρεάζει τις ευρωπαϊκές πολιτικές».

Εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι «η ΔΗΠΑ θα είναι η ανερχόμενη, συνετή, ώριμη και πατριωτική φωνή η οποία εάν εκλέξει ευρωβουλευτή θα εκπροσωπεί την Κύπρο στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες. Έχουμε όλα τα εχέγγυα καθώς το ψηφοδέλτιο μας είναι πολυσυλλεκτικό και είμαστε σίγουρη ότι θα πάμε πάνω από 7,5% διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο».

Αναφερόμενος στα χαμηλά ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ανέφερε ότι ποτέ δεν ήταν κολακευτικές οι δημοσκοπήσεις για την Παράταξη, εκφράζοντας παράλληλα την σιγουριά ότι «και αυτή την φορά θα διαψευστούν όπως έγινε στις ευρωεκλογές του 18’ και στις βουλευτικές του 21».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ