Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΠΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Μ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΠΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 25, 2024-16:09 View: 7

Οι ψηφοφόροι της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, δεν εκδηλώνουν την ψήφο τους στο παρόν στάδιο, αλλά μόνο στην κάλπη, υπογραμμίζει ο αριστίνδην υποψήφιος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μάριος Χαραλαμπίδης, μιλώντας στην μεσημβρινή ζώνη του ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν στην Παράταξη οι δημοσκοπήσεις.

Ο κύριος Χαραλαμπιδης, ανέφερε, πως οι «ψηφοφόροι της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ίσως επειδή είναι ένα νέο κόμμα, δεν εντάσσονται στον σκληρό πυρήνα ενός κομματικού πατριωτισμού και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως το τελευταίο διάσημα, κάτι που δεν μας πτοεί».

Την ίδια ώρα, επανέλαβε, πως η ΔΗΠΑ-Συνεργασία «δεν αμφισβητεί από επιστημονικής πλευράς το αποτέλεσμα των ερευνών γνώμης, ωστόσο, οι πολίτες  δεν απαντούν στα ερωτήματα. Η δική μας πληροφόρηση είναι ότι οι 4 στους 5 δεν απαντούν στην έρευνα άρα ένα ισχυρό ποσοστό του 80%. Ένας άλλος παράγοντας που φαίνεται στις κάρτες της δημοσκόπησης του ΑΝΤ1 είναι ένα ποσοστό της τάξης του 30% που είναι αδιευκρίνιστη ψήφος. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε βάσιμους λόγους ότι τα συμπεράσματα που εξάγονται είναι επισφαλή».  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ