Από: ΔΗΠΑ

M.ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: Η Τ.Α ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΙΗ

M.ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: Η Τ.Α ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΙΗ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 25, 2024-12:40 View: 6

Την αισιοδοξία του για την εκλογή του Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη στη θέση του περιφερειάρχη Λευκωσίας, αλλά και για την προσφορά του στην Τ.Α εξέφρασε εκ των υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μαρίνος Μουσιούττας.

Μιλώντας κατά την υποβολή της υποψηφιότητας Γιωρκάτζιη στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, ο κύριος Μουσιούττας εξήρε την εντιμότητα και το ήθος του κυρίου Γιωρκάτζιη, ο οποίος όπως είπε «είναι υποψήφιος σε γνώριμα λημέρια. Διετέλεσε Δήμαρχος Λευκωσίας και πράγματι η Λευκωσία έχει αλλάξει. Είχε όραμα, εντιμότητα και προσπάθεια να είναι πάντα δίπλα στον απλό πολίτη. Είμαι σίγουρος ότι και στο νέο του πόστο, που θεωρώ βέβαιο ότι θα εκλεγεί, θα κάνει ακριβώς τα ίδια όχι μόνο για την πόλη της Λευκωσίας αλλά για όλη την επαρχία της».

Ο κύριος Μουσιούττας, ανέφερε πως «ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης είναι ένα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Τ.Α είναι αυτό που χρειάζεται καθώς χρειάζεται ανθρώπους σαν τον κύριο Γιωρκάτζιη. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του αλλά και για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Η Τ.Α είναι κοντά στον πολίτη, πιο ποιοτικά και πιο οικονομικά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ