Από: ΔΗΠΑ

Μ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Μ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 24, 2024-13:48 View: 7

Η βούληση των πολιτών να κατέλθουν στην κάλπη και να ψηφίσουν ΔΗΠΑ-Συνεργασία, θα κάνει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση την ανατροπή όπως και στο παρελθόν, υπογράμμισε ο Μάριος Καρογιάν, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, αναφερόμενος στις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων που φέρουν την Παράταξη σε χαμηλά ποσοστά, ανέφερε πως «οι δημοσκοπήσεις δεν ήταν ποτέ κολακευτικές από την ημέρα της ίδρυσής μας».

Αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις των ευρωεκλογών του 2019 που ήθελαν την ΔΗΠΑ-Συνεργασία να λαμβάνει 0,2%-0,3% μέχρι 1% και στην κάλπη έλαβε 3,8%.

«Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στις βουλευτικές εκλογές. Πάλι δεν μας αγαπούν οι δημοσκοπήσεις. Από το 2,1-2,6% τελικά στην κάλπη πήραμε 6,1%. Φιλοδοξούμε και αυτή τη φορά να διαψεύσουμε τις μετρήσεις. Παλαιότερα οι 2 στους 5 απαντούσαν, τώρα 4-5 δεν απαντούν, αν μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα με αυτούς τους αριθμούς, ας τα βγάζουν», υπογράμμισε ο κύριος Καρογιάν.

«Μας ενδιαφέρει ο κόσμος, η επικοινωνία με τους πολίτες, οι προτάσεις μας, η ευπρέπεια, το ήθος, η δουλειά, οι νούσιμες πολιτικές προτάσεις που να αγγίζουν και να λύνουν προβλήματα και όχι απλώς για το θεαθήναι και από κει και πέρα κριτής των πάντων είναι ο πολίτης. Ευελπιστούμε ότι και αυτή τη φορά θα μας δώσουν στήριξη και την αναγκαία ενίσχυση για να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία στον ΑΝΤ1.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ