Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αριστερά - Κοινωνική Συμμαχία

Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αριστερά - Κοινωνική Συμμαχία
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 24, 2024-09:54 View: 10

24-04-2024 09:54

Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αριστερά - Κοινωνική Συμμαχία

Υποβλήθηκαν σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του ΑΚΕΛ Αριστερά  - Κοινωνική Συμμαχία, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ.Στέφανος Στεφάνου ανέφερε τα εξής:

«Καταρχάς καλημέρα σε όλες και όλους. Και τους λειτουργούς του Τύπου αλλά και τους λειτουργούς κυρίως του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, αγαπημένους φίλους και φίλες, που έχουν αναλάβει σήμερα την όλη εργασία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.

Σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των Ευρωεκλογών και η Αριστερά, όπως πάντα, δηλώνει δυναμικά παρούσα. Ενωμένη, αισιόδοξη, πρωταγωνιστική. Το ΑΚΕΛ Αριστερά -Κοινωνική Συμμαχία είναι δύναμη διεκδίκησης που δεν χειροκροτεί, αλλά διεκδικεί στην Ευρώπη. Διεκδικεί πρώτα απ’ όλα για την Κύπρο μας και τα δίκαιά της, αλλά διεκδικεί και για μια άλλη, διαφορετική Ευρώπη. Μια Ευρώπη της ειρήνης, του διεθνούς δικαίου, της πραγματικής αλληλεγγύης.

Είμαστε μια δύναμη διεκδίκησης που διεκδικεί στις εκλογές με ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο που κάνει την έμφυλη ισότητα πράξη, με τη συμπερίληψη σ’ αυτό τριών γυναικών και τριών ανδρών. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο που φέρνει μαζί Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους για την Κύπρο μας, για τον λαό μας, για την Ευρώπη ολόκληρη. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο που διεκδικεί να έχουμε μια καλύτερη Κύπρο, ελεύθερη και ενωμένη. Μια Ευρώπη που να είναι όχι των μεγάλων συμφερόντων και της γραφειοκρατίας, αλλά των λαών της και των πολιτών της. Είναι γι’ αυτό που στο ψηφοδέλτιό μας εκφράζουμε και εκπροσωπούμε και την Αριστερά, αλλά και μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που μαζί αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Κύπρο και μια καλύτερη Ευρώπη. Με αυτό το ψηφοδέλτιο, λοιπόν, απευθυνόμαστε στους πολίτες, και εκφράζω την πεποίθηση ότι και σε αυτές τις εκλογές ο λαός θα μας τιμήσει. Και το ΑΚΕΛ Αριστερά -Κοινωνική Συμμαχία θα είναι ξανά με δύο εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο.

Καλή ψήφο σε όλους. Ευχαριστώ πολύ.» 

(ΕΠ/ΝΖ)

Adblock test (Why?)

Read this on Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών Κυβέρνησης