Γραπτή δήλωση του Βουλευτή και Υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Σταύρου Παπαδούρη για επίθεση προς τον Γεν. Ελεγκτή

Γραπτή δήλωση του Βουλευτή και Υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Σταύρου Παπαδούρη για επίθεση προς τον Γεν. Ελεγκτή
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 22, 2024-12:26 View: 10

Είναι με ανησυχία που βλέπουμε την συνεχιζόμενη άδικη επίθεση του Γενικού και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα προς τον Γενικό Ελεγκτή.

Με τέτοιες ενέργειες πλήττεται η δημοκρατία και ο ουσιαστικός ρόλος θεσμών, πόσο μάλλον όταν ξεκάθαρα επιθέσεις σαν αυτή, γίνεται για σκοπούς αντεκδίκησης.

Ο Γενικός Ελεγκτής – αν είναι δυνατόν – να κατηγορείται από την Εισαγγελία με την βοήθεια και από ιδιώτες δικηγόρους, για ανάρμοστη συμπεριφορά, που παραπέμπει σε ανικανότητα για την επιτέλεση των καθηκόντων του αξιωματούχου, θεωρώντας τον ανίκανο και ανεπαρκή, να επιτελεί τα καθήκοντα του προς το δημόσιο συμφέρον.

Διερωτόμαστε πραγματικά! Είναι ανάρμοστη συμπεριφορά να μιλάς την αλήθεια; Είναι ανικανότητα να αναδεικνύεις σκάνδαλα και διαφθορά; Είναι ανεπάρκεια να λειτουργείς με διαφάνεια και επαγγελματισμό;

Η σκοπιμότητα των ενεργειών αυτών είναι προφανής! Μην ξεχνάμε την αμεροληψία και τον επαγγελματισμό με την οποία εργάστηκε μέχρι σήμερα ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης με τους συνεργάτες του, που σε αυτή την πορεία ανέδειξε δεκάδες σκάνδαλα που αφορούσαν την κυβέρνηση Αναστασιάδη, της οποίας υπουργοί ήταν Γενικός και Βοηθός Εισαγγελέας, που σήμερα, δαπανούν δημόσιους πόρους του φορολογούμενου πολίτη, για την επιτελικά πιο οργανωμένη κακόβουλη επίθεση με την αρωγή ιδιωτών δικηγόρων, ενάντια στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, τονίζουμε ακόμα μια φορά, πως τέτοιες ενέργειες είναι που οδηγούν τον τόπο μας στον σκοταδισμό και το μαύρο.

Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σ’ αυτό το μαύρο, μέχρι στην πατρίδα μας, να ανάψει το πράσινο φως της ελπίδας, της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Θα συνεχίσουμε να είμαστε με το δίκιο και το σωστό.

Adblock test (Why?)

Read this on Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών