Από: ΔΗΠΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – Αριστίνδην

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – Αριστίνδην
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 22, 2024-12:05 View: 14

Ο Μάριος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1982 από γονείς πρόσφυγες και κατοικεί στη Λευκωσία. Ο πατέρας του κατάγεται από την κατεχόμενη Πέτρα Σολέας και η μητέρα του από την επίσης κατεχόμενη Κάτω Ζώδια. Είναι νυμφευμένος και έχει ένα κοριτσάκι.

Κατέχει BSc (hons) Accounting & Finance και MSc Business Management από το University of East Anglia (UEA), Norwich, UK. Είναι επίσης Πιστοποιημένος Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Κύπρου, με την αναγνώριση και υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Έχει να επιδείξει μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία 20 ετών σε γνωστούς και πρωτοπόρους οργανισμούς, διαθέτοντας εκτενή και πολυετή πείρα σε διευθυντικές θέσεις, με έμφαση στους τομείς της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού, του μάρκετινγκ, της στρατηγικής, της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής, ενώ έχει επίσης ηγηθεί και διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων συμβουλευτικών έργων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πρωτοπόρους οργανισμούς.

Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών Ανώτερος Λέκτορας διαφόρων επιχειρηματικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της Επιχειρηματικής Ηθικής και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης/Υπευθυνότητας, τόσο σε κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Κύπρου όσο και σε κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Από το 2021, κατέχει τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Europa Donna Κύπρου, με πλούσιο έργο και εξαιρετικά αποτελέσματα, προχωρώντας σε σημαντικές τομές για πλήρη αναβάθμιση και ορθολογιστική ανάπτυξη του Οργανισμού. Διατελεί επίσης Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ).

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ