Από: ΔΗΣΥ

Δήλωση Βουλευτή κ. Νίκου Σύκα για ψήφισμα Βουλής των Αντιπροσώπων για το μεταναστευτικό

Δήλωση Βουλευτή κ. Νίκου Σύκα για ψήφισμα Βουλής των Αντιπροσώπων για το μεταναστευτικό
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 19, 2024-12:21 View: 11

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας ικανοποίηση που χθες στην Ολομέλεια της Βουλής πέρασε το ψήφισμα που κατέθεσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την αυστηρή διαχείριση του σοβαρότατου προβλήματος του μεταναστευτικού.

Δυστυχώς το ΑΚΕΛ το καταψήφισε, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις πραγματικές του προθέσεις και την υποτίμηση του προβλήματος.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει καταθέσει σοβαρές και ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διαχείριση του μεταναστευτικού και την ίδια ώρα έχει πετύχει συγκεκριμένες αναφορές στο προεκλογικό μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Αυτό αποτελεί πλέον το εφαλτήριο για να πετύχουμε την περαιτέρω ευρωπαϊκή συνδρομή.

Όπως επεξηγήσαμε και χθες στη Βουλή, δεν είναι ούτε με τα συνθήματα του ΕΛΑΜ ούτε με τις θεωρίες του ΑΚΕΛ που θα λυθεί το πρόβλημα. Αλλά με τις αυστηρές διαδικασίες στο εσωτερικό και την ορθή και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία εντός της ΕΕ.

Η αρνητική τους στάση στην επίλυση του προβλήματος επεδείχθη πρόσφατα και στο Ευρωκοινοβούλιο όπου οι ακραίοι ευρωσκεπτικιστές του ΕΛΑΜ και η ευρωπαϊκή αριστερά του ΑΚΕΛ καταψήφισαν το νέο σύμφωνο για περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

19.4.2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΣΥ