Από: ΔΗΚΟ

Η Μαίρη Λάμπρου καλεσμένη στο τέταρτο επεισόδιο του Podcast του Δημοκρατικού Κόμματος ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, με τον Θεόδωρο Μανιταρά

Η Μαίρη Λάμπρου καλεσμένη στο τέταρτο επεισόδιο του Podcast του Δημοκρατικού Κόμματος ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, με τον Θεόδωρο Μανιταρά
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 10, 2024-13:41 View: 12

Φέρνουμε στο Επίκεντρο πρόσωπα με λόγο και άποψη για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες. Πρόσωπα από την πολιτική, την οικονομία, τον πολιτισμό, την κοινωνία των πολιτών.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, με τον Θεόδωρο Μανιταρά, στο κανάλι YouTube του ΔΗΚΟ στο https://www.youtube.com/@diko1976

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Στο Επίκεντρο η Μαίρη Λάμπρου

—————————————————-

Στο νέο επεισόδιο του ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, του Podcast του ΔΗΚΟ, καλεσμένη του Θόδωρου Μανιταρά  είναι η αριστίνδην υποψήφια ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Μαίρη Λάμπρου, που παρότι δέχθηκε πρόταση και από άλλο κόμμα, για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του, εκείνη επέλεξε συνειδητά το ΔΗΚΟ.

«Θεωρώ το ΔΗΚΟ ένα σοβαρό κόμμα, που έχει έναν ρυθμιστικό ρόλο στην ευρύτερη πολιτική ζωή της Κύπρου. Το απέδειξε και με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά πάντοτε υπήρχε αυτός ο ρυθμιστικός ρόλος. Αν κρίνουμε και από το έμβλημα του ΔΗΚΟ, με τις 3 αρχές, Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, κρίνω ότι το ΔΗΚΟ τις εφαρμόζει»

Η κυρία Λάμπρου είπε ότι η πρόωρη αφυπηρέτησή της ήταν μια συνειδητή επιλογή εντιμότητας ενώ σε σχετική ερώτηση του Θόδωρου Μανιταρά, ανέφερε ότι το στίγμα που αφήνει, ως Έπαρχος Πάφου, είναι τα έργα, που έχουν αναδιαμορφώσει την ύπαιθρο και κατά κοινή ομολογία συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής. 

«Έχουμε δημιουργήσει έργα τα οποία έχουν προσελκύσει τουρισμό τόσο εσωτερικό όσο και εκτός Κύπρου»

Στον ενδιαφέροντα διάλογο που ακολούθησε, η κυρία Λάμπρου μίλησε για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους τομείς στους οποίους μπορεί να συμβάλει η ίδια, με εφόδιο την πείρα της σε θέματα ευρωπαϊκών κονδυλίων, καθώς και για το πόσο σημαντική είναι η Ευρώπη για την Κύπρο

«Το Ταμείο Ανάκαμψης και η Πράσινη Μετάβαση έχουν σημασία για την Κύπρο, όμως πρέπει να προσέξουμε να μην επηρεαστούν αρνητικά οι ευάλωτες ομάδες και κλάδοι όπως η γεωργία»

Δείτε το τέταρτο επεισόδιο του ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=6CWGM4P0gxI

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ θα είναι κοντά σας.

Μείνετε συντονισμένοι

Γραφείο Τύπου

10 Απριλίου 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΚΟ