Από: ΕΛΑΜ

Οι δηλώσεις Σ.Ιωάννου και Λ.Παπαγιάννη στο Συνέδριο του ECR στη Λευκωσία

Οι δηλώσεις Σ.Ιωάννου και Λ.Παπαγιάννη στο Συνέδριο του ECR στη Λευκωσία
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 05, 2024-15:56 View: 26

Στις πρωινές εργασίες του πολύ πετυχημένου συνεδρίου που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Κόμμα Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR τις προηγούμενες μέρες στην Λευκωσία μετά από πρόσκληση του Ε.ΛΑ.Μ. χαιρετισμό απηύθυναν, όπως είχαμε μεταδώσει στην πρώτη ανταπόκριση την μέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, ο βουλευτής Λάρνακας του Ε.ΛΑ.Μ. και υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου και ο βουλευτής Αμμοχώστου του Ε.ΛΑ.Μ. Πρόεδρος της ειδικής Επιτροπής Δημογραφικού της βουλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης (σ.σ. με την σειρά που μίλησαν).

Μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Ιωάννου αναφέρθηκε στις προσπάθειες ισλαμοποίησης της Ευρώπης από την Τουρκία με την εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού. Πρέπει να διαφυλάξουμε την Ευρώπη, είπε, από στεριά και από θάλασσα ώστε να τερματιστούν οι μεταναστευτικές ροές. Αντί να κλείσουμε τις τρύπες που βάζουν νερό στην βάρκα, ανέφερε χαρακτηριστικά, βγάζουμε το νερό από την βάρκα με έναν κουβά…

Ο Λίνος Παπαγιάννης, ανάμεσα σε άλλα, υπέδειξε ότι ΟΛΟΙ μας, επιβάλλεται να δείξουμε τον δρόμο σε όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης και σε ολόκληρο τον κόσμο. Έδωσε επίσης στοιχεία στους σύνεδρους, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Δημογραφικού της βουλής, για την κατάσταση με το Μεταναστευτικό και πώς αυτό αλλοιώνει δημογραφικά τον πληθυσμό της Πατρίδας μας, απειλώντας και αυτόν τον ίδιο τον Χριστιανισμό.

Οι δηλώσεις Σωτήρη Ιωάννου:

Οι δηλώσεις Λίνου Παπαγιάννη:

 

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ