Από: ΔΗΠΑ

ΑΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Τ.Α

ΑΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Τ.Α
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 13, 2024-14:00 View: 17

Εδώ και τώρα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να διορθωθούν οι στρεβλώσεις στην μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία την καθιστούν οικονομικά ασύμφορη, υπογραμμίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Αλέκος Τρυφωνίδης.

Μιλώντας, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αλφα, ο κύριος Τρυφωνίδης, υπογράμμισε την αναγκαιότητα, να γίνουν αμέσως οι αλλαγές που χρειάζονται πριν μονιμοποιηθεί αυτή η ασύμφορη κατάσταση. Την ίδια ώρα, υπογράμμισε, πως μετέπειτα θα είναι δύσκολη η όποια αλλαγή, καθώς «όταν βρεθούμε στο διά ταύτα, τα λάφυρα που πήραν κάποιοι δε θα ψηφίσουν να τα χάσουν».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ξεκαθάρισε τις θέσεις της Παράταξης επί της μεταρρύθμισης, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε ένα μικρό κόμμα του 6% και είχαμε συμβάλει αποφασιστικά και δημιουργικά και οι θέσεις μας ήταν εναρμονισμένες με τις θέσεις των εμπειρογνωμόνων».

«Οι ψήφοι της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ήταν καθαρότατες, ούτε συμβάλαμε να γίνει αυτό στην Πόλη Χρυσοχούς, ούτε στη Λεμεσό αλλά ούτε και στην Πάφο. Δεν ψηφίσαμε τις τροπολογίες που πιστεύαμε ότι θα ήταν ασύμφορες, αλλά αυτές πέρασαν με την πλειοψηφία», δήλωσε ο Αλέκος Τρυφωνίδης.

Η θέση που εκφράζετε «ότι φταίνε όλα τα κόμματα, προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο, καθώς είναι καταγεγραμμένες όλες οι θέσεις των κομμάτων και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιοι ψήφισαν για την αύξηση των Δήμων, των αντιδημάρχων ή την μισθοδοσία. Είναι σαν να και βρισκόμασταν όλοι σε ένα δωμάτιο, παρανομούν οι δύο και φταίνε όλοι για το ατόπημα», ανέφερε ο κύριος Τρυφωνίδης.  

Από τη μέρα, που ψηφίστηκε, η μεταρρύθμιση στη Βουλή, η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ζητούσε μελέτη βιωσιμότητας, ανέφερε ο κύριος Τρυφωνίδης, επιμένοντας όπως αυτή κατατεθεί σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ