Από: ΑΚΕΛ

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στους συντελεστές της κατάσβεσης της χθεσινής πυρκαγιάς

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στους συντελεστές της κατάσβεσης της χθεσινής πυρκαγιάς
Δημοσιεύθηκε: Αυγούστου 03, 2023-13:53 View: 42

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στους συντελεστές της κατάσβεσης της χθεσινής πυρκαγιάς

Δήλωση Γ.Γ. Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, μετά την επίσκεψη στο κέντρο συντονισμού στο Πελένδρι για αντιμετώπιση της πυρκαγιάς μεταξύ των κοινοτήτων Αγίου Μάμα και Καλού Χωριού

Νιώσαμε την υποχρέωση να βρεθούμε σήμερα εδώ, στον χώρο της χθεσινής πυρκαγιάς την οποία οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες, με πρώτο και καλύτερο το Τμήμα Δασών που έχει την κύρια ευθύνη, αλλά και άλλα τμήματα όπως είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Θήρας, οι εκατοντάδες των εθελοντών στις κοινότητες, που και σε αυτή την περίπτωση συμμετείχαν στην τιτάνια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν έγκαιρα την πυρκαγιά και να μην την αφήσουν να επεκταθεί, σε δύσκολες εδαφολογικές συνθήκες με άνεμο και ευτυχώς τα κατάφεραν.

Σήμερα, είμαστε εδώ για να καταγράψουμε το τι έγινε και το τι χρειάζεται να γίνεται κάθε φορά για να αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι πυρκαγιές. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας τόσο προς στο Τμήμα Δασών, τον Διευθυντή και τους συντελεστές του Τμήματος αλλά και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Την Κοινοτική Αρχή Πελεντρίου και άλλες Κοινοτικές Αρχές και τους εθελοντές που πρόσφεραν σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια.

Το ΑΚΕΛ είναι πάντοτε εκεί που βρίσκονται τα προβλήματα για να συνεισφέρει στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων του για την επίλυση και αντιμετώπιση των προβλημάτων και εντός Βουλής και εκτός Βουλής. Τα όσα ακούσαμε θα τα μεταφέρουμε και προς την κυβέρνηση εκφράζοντας ταυτόχρονα την πρόθεση μας -όπως πάντοτε- να βοηθήσουμε για να υπάρχει η απαραίτητη στελέχωση, ο απαραίτητος εξοπλισμός, όλες οι απαραίτητες υποδομές, η εκπαίδευση και η κάθε βοήθεια που χρειάζεται να δίνεται σε αυτά τα τμήματα, τα οποία είναι καίριας σημασίας για την χώρα μας και για τη διαφύλαξη ενός ανεκτίμητου φυσικού πλούτου όπως είναι τα δάση μας.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές που έγκαιρα κατέσβησαν την πυρκαγιά ψες.

Adblock test (Why?)

Read this on ΑΚΕΛ