Από: ΔΗΠΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 20, 2023-15:03 View: 78

Ως ΔΗΠΑ-Συνεργασία χαιρετίζουμε τις εξαγγελίες του Προέδρου Χριστοδουλίδη, για αναπτυξιακά έργα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό, τόσο την ποιότητα ζωής των πολιτών όσο και την επιχειρηματική δράση και οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας μας.

Εκφράζουμε ικανοποίηση, αφού μέσα από διαρκή διάλογο, υλοποιούνται σταδιακά μια σειρά εισηγήσεων που έχουμε επανειλημμένα καταθέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Η Επαρχία μας, αν και κατεχόμενη σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατάφερε με χρόνια σκληρής δουλειάς, να καταστεί κέντρο επιχειρηματικότητας και φιλοξενίας, αλλά προπαντός ένας σταθερός πυλώνας στήριξης της κυπριακής οικονομίας.

Πέραν από τα έργα επιχειρηματικής και οικονομικής ανάπτυξης, ειδικά στους τομείς του τουρισμού και της Γαλάζιας Οικονομίας, σημαντικά κρίνονται τα έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, όπως η βελτίωση των υποδομών, η βελτίωση του οδικού δικτύου, η ανάπλαση δημόσιων χώρων, η ανακατασκευή χώρων αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας, καθώς και η δημιουργία πάρκων και χώρων ψυχαγωγίας.

Επιπλέον, σημαντική κρίνουμε τη συγκέντρωση του κεντρικού κράτους στη νέα γενιά, αφού η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η δημιουργία ευκαιριών υγιούς απασχόλησης και γενικότερα η προοπτική που παρέχεται μέσα από τα υπό αναφορά αναπτυξιακά έργα, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον της επαρχίας μας.

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία εύχεται ότι σύντομα θα μπορέσει η επαρχία Αμμοχώστου να ελευθερωθεί και να επανενωθεί και σημειώνει ότι θα συνεχίσει, στα μέτρα των δυνατοτήτων της, να είναι συμβλητική στις ευρύτερες προσπάθειες για την υιοθέτηση τομών και μεταρρυθμίσεων που είναι απαραίτητες για μια σύγχρονη επαρχία Αμμοχώστου της νέας εποχής.   

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ