Συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του Ε.ΛΑ.Μ – Ενημέρωση για πεπραγμένα και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης

9 μήνες πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που σκοπό είχε την ενημέρωση των 100 και πλέον μελών της, γύρω από τα  πεπραγμένα της Παράταξης μετά τις βουλευτικές εκλογές και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Πρώτη στο βήμα, ήταν η συντονίστρια του Μετώπου Γυναικών του Ε.ΛΑ.Μ Λευκωσίας Πόλα Χριστοφίδου, η οποία ανέπτυξε τον ρόλο της γυναίκας και της μητέρας στην κοινωνία και στην οικογένεια.

Ένα από τα πιο κρίσιμα και υψίστης σημασίας για την καθημερινή λειτουργία της Παράταξής μας, είναι το Γραφείο Τύπου. Αποτελεί την “φωνή” του ΕΛΑΜ. Το πολυδιάστατο έργο, τι έγινε και τι προγραμματίζεται να γίνει, ανέπτυξε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Παράταξης μας Δημήτρης Σούγλης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί φαινόμενο, καθώς σε κάθε εκλογική διαδικασία, αυξάνει τα ποσοστά και την δύναμή του σε απόλυτο αριθμό ψήφων, την στιγμή που τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, παρουσιάζουν συνεχή μείωση. Σε απολογισμό των πρόσφατων Βουλευτικών εκλογών με στοιχεία, προέβη ο Βουλευτής Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου.

Η Κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Ε.ΛΑ.Μ από το 2016 είναι πολυθεματική, καθώς σε όλα αυτά τα χρόνια της κοινοβουλευτικής μας παρουσίας, καταπιαστήκαμε με διάφορα θέματα που αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία, το μεταναστευτικό, το δημογραφικό, την κοινωνία, την διαφθορά, τα σκάνδαλα και πολλά άλλα.

Σε ενημέρωση για το κοινοβουλευτικό έργο του Ε.ΛΑ.Μ προέβη ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης.

Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) Χρίστου Χρίστου. Ο Πρόεδρος ανέλυσε μεταξύ άλλων την πολιτική επικαιρότητα, ενημέρωσε για τις ενέργειες αναδιοργάνωσης της Παράταξης μας, ενώ σε διάλογο με όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ανταλλάγησαν απόψεις για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές.

Την συνεδρίαση συντόνισε και προλόγησε ο συναγωνιστής και Εκπρόσωπος τύπου του Ε.ΛΑ.Μ Γεάδης Γεάδης.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Πρόεδρου του Ε.ΛΑ.Μ προς τα Μέσα ενημέρωσης τα οποία παρευρέθηκαν και κάλυψαν τηλεοπτικά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο