Συνεχίζονται οι δεντροφυτεύσεις στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Δημοκρατικού Συναγερμού για 1 εκατομμύριο δέντρα για όλη την Κύπρο

2 μήνες πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Πεμ, 31 Μαρ 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Με ακόμα τρεις δεντροφυτεύσεις προχώρησε την εκστρατεία της η πρωτοβουλία του Δημοκρατικού Συναγερμού «1 εκατομμύριο δέντρα σε όλη την Κύπρο».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαρτίου, την Δευτέρα 21 Μαρτίου και στις 26 Μαρτίου η πρωτοβουλία σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές πραγματοποίησαν δεντροφυτεύσεις σε Τερσεφάνου, Αγλαντζιά και Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας αντίστοιχα. Με συμμετοχή πολλών εθελοντών, της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων και των δημαρχείων-κοινοτήτων, φυτεύτηκε σημαντικός αριθμός δεντρυλλίων, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια για περεταίρω ανάπτυξη του πρασίνου σε όλη την Κύπρο και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στην κοινωνία.

Επόμενος σταθμός της πρωτοβουλίας είναι το Σάββατο 2 του Απρίλη σε συνεργασία με ιδιώτες στην επαρχία Λεμεσού, την Παρασκευή 9 Απριλίου σε δημοτικό σχολείο της Αγλαντζιάς, και το Σάββατο 10 Απριλίου στην Ορμίδια Λάρνακας και στην επαρχία Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΓΟ.ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

31.3.2022

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο