Συνάντηση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

1 μήνα πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Συνάντηση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Στα πλαίσια σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού με διάφορα σύνολα και οργανωμένους φορείς, έγινε σήμερα, 26 Οκτωβρίου 2021, συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Στέφανο Στεφάνου και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΚΑ κ. Πανίκο Χάμπα.

Ο Επίτροπος ανάφερε ότι αρμοδιότητα του Οργανισμού, είναι η προστασία των Ευρωπαϊκών και Εθνικών Κονδυλίων, οι έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές, η μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού μας κόσμου και η ποικιλόμορφη στήριξη του ευρύτερου συνόλου της κυπριακής υπαίθρου.

Πρόσθεσε ότι, στόχος είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων του Οργανισμού, η απλοποίηση υποβολής αιτήσεων, η εκταμίευση όσο το δυνατό περισσότερων ευρωπαϊκών κονδυλίων, η αναβάθμιση της ενημέρωσης που λαμβάνει ο αγρότης για τα μέτρα που επιδοτεί ο Οργανισμός, η έναρξη περιφερειακών συναντήσεων σε κοινότητες και χωριά κ.ά.

Μεταξύ άλλων, οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στην κοινή προσπάθεια στήριξης, βοήθειας και κατανόησης προς τον αγροτικό κόσμο της Κύπρου ώστε, να ανθίσει περαιτέρω η κυπριακή αγροτική οικονομία και να ζωντανέψει ξανά η υπαίθριος μας.

Ο κ. Στεφάνου ευχαρίστησε τον Επίτροπο και εξέφρασε τη στήριξη του ΑΚΕΛ και της ΕΚΑ, τόσο στον Επίτροπο όσο και στον Οργανισμό, αναφέροντας ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του για οποιαδήποτε βοήθεια, συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και υποβολή εισηγήσεων, όπου χρειάζεται, για το καλό του Κύπριου Αγρότη.  

(ΣΧ)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο