Συγχαρητήρια Επιστολή προς Πρόεδρο ΚΣΣΕ από τον επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας κ. Νίκο Τορναρίτη

3 μήνες πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Τετ, 26 Ιαν 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), κ. Νίκος Τορναρίτης, απέστειλε χθες συγχαρητήρια επιστολή στο νεοεκλεγέν Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Tiny Kox.

Ο κ. Τορναρίτης στην επιστολή του κάνει αναφορά στις αυξανόμενες προκλήσεις στην Ευρωπαϊκή επικράτεια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως το μεταναστευτικό και την κλιματική αλλαγή, οι οποίες όπως αναφέρει επηρεάζουν δυσμενώς την ασφάλεια και ευημερία των λαών της περιοχής.

Κάνοντας ακόμη αναφορά στο Κυπριακό πρόβλημα και την πολιτική των δυο μέτρων και δυο σταθμών η οποία γίνεται ανεκτή στο χώρο του Συμβουλίου, ο κ. Τορναρίτης, ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κυπριακή Αντιπροσωπεία είναι έτοιμοι να συμβάλουν και να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, το έργο του νέου Προέδρου της ΚΣΣΕ στην περαιτέρω ενίσχυση της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου.

26.1. 2022

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο