ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Ανακοινώσεις | 01 Μαΐ 2021

Το φετινό Πάσχα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά, διαφορετικό για όλους.

Ωστόσο, τα μηνύματα της Αναστάσεως του Χριστού, της δύναμης της πίστης και της ελπίδας, παραμένουν ισχυρά και αναλλοίωτα στις συνειδήσεις μας.

Οι σκέψεις μας τούτες τις ώρες της σκληρής δοκιμασίας είναι κοντά σε όλους τους συνανθρώπους μας που νοσούν, όλους εκείνους που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά και όλους τους επαγγελματίες υγείας που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή.

Η πίστη δίνει κουράγιο και δυναμώνει τη θέληση μας να πολεμήσουμε την πανδημία και να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας.

Το φως της Αναστάσεως, δείχνει το δρόμο στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Εξακολουθούμε να κουβαλούμε το σταυρό μας την ώρα που η Τουρκία μεθοδεύει τη διχοτόμηση.

Με εθνικό ανάστημα και ακλόνητη την πίστη, η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αντιμετωπίσει διεκδικητικά τις κρίσιμες προκλήσεις και να συνεχίσει να αγωνίζεται ακούραστα για τη νίκη του δίκαιου επί του άδικου.

Η νίκη του καλού επί του κακού, η νίκη της ζωής επί του θανάτου ανανεώνει την αισιοδοξία μας και το μήνυμα της Ανάστασης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα.

Καλή Ανάσταση σε όλους και ελευθερία στην Κύπρο μας.

Γραφείο Τύπου

1η  Μαΐου 2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο