Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίων και Λυκείων

9 μήνες πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίων και Λυκείων

Σε συνέχεια εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) με θέμα Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου – Αιτήσεις, κριτήρια, τρόπος αξιολόγησης” στις 9 Φεβρουαρίου 2021 (ypp11826 Λυκείων και ypp11816 Γυμνασίων), το ΥΠΠΑΝ ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων καθώς και της προσκόμισης δικαιολογητικών για αθλητικές διακρίσεις, που αποκτήθηκαν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Για τον Γυμνασιακό Κύκλο αιτήσεις εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή,14 Μαΐου 2021, στα Γυμνάσια στα οποία στεγάζονται τα Αθλητικά Τμήματα. Δικαιολογητικά αθλητικών διακρίσεων που θα αποκτηθούν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.

Για τον Λυκειακό Κύκλο αιτήσεις εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, στα Λύκεια στα οποία στεγάζονται τα Αθλητικά Τμήματα. Δικαιολογητικά αθλητικών διακρίσεων που θα αποκτηθούν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες έχουν είδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Φυσικής Αγωγής ( http://fysam.schools.ac.cy/index.php/el/enimerosi ).

 ΙΠ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο