Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Νότης Μηταράκης προσκεκλημένος του Δημοκρατικού Συναγερμού σε εκδήλωση για το μεταναστευτικό

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Πεμ, 08 Απρ 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Νότη Μηταράκη υποδέχεται στην Κύπρο την Παρασκευή 9 Απριλίου ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Ο κ. Μηταράκης επισκέπτεται την Κύπρο μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.  

O κ. Μηταράκης θα γίνει δεκτός στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη και αντιπροσωπεία του κόμματος, ενώ την ίδια μέρα θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με τίτλο «Μεταναστευτικό, μια συνεχής πρόκληση».

Την εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης ενώ τις δικές τους παρεμβάσεις θα κάνουν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Νότης Μηταράκης και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διεξαχθεί συζήτηση σε πάνελ με θέμα το μεταναστευτικό με τη συμμετοχή του κ. Μηταράκη και του κ. Νουρή, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής και Συντονιστής της Ομάδας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δρ Γεώργιος Μπούστρας.

8/4/2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο