Ο Υπουργός Μεταφορών συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Ο Υπουργός Μεταφορών συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia

Στο πλαίσιο εξαγγελθείσας πρωτοβουλίας του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για ενίσχυση των μέτρων, δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών, ο κ. Καρούσος συναντήθηκε σήμερα στη Λεμεσό με μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia.

Μέσα από τις κατ’ ιδίαν επαφές του με τα οργανωμένα σύνολα των μοτοσικλετιστών, ο κ. Καρούσος έχει εγκαινιάσει απευθείας διαύλους επικοινωνίας με απώτερο σκοπό να ακούσει τόσο τα προβλήματα όσο και τις εισηγήσεις των μοτοσικλετιστών. 

Ο κ. Υπουργός υπογράμμισε στα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia ότι πρέπει να υπάρχει ένας συνεχής διάλογος και μία στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της Λέσχης και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καθότι ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας.

«Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους ποια μέτρα και ποιες δράσεις θα ήταν καλό να υλοποιηθούν τα οποία θα έχουν ως στόχο την προστασία σας ως χρήστες του οδικού δικτύου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρούσος. 

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia, ευχαρίστησαν τον κ. Υπουργό για την πρωτοβουλία που έχει λάβει και τον ενημέρωσαν για το έργο και τις δράσεις της Λέσχης.

Τέλος, ο κ. Υπουργός και τα μέλη της Λέσχης συζήτησαν διάφορες εισηγήσεις και αποφασίστηκε όπως ληφθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες όπως η διαρκής επιμόρφωση των μοτοσικλετιστών και η επιδότηση για αγορά κράνους.

(ΑΤ)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο