Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Χωρίς κάποιο κύμα καύσωνα συνεχίζει το επόμενο 10ήμερο

1 μήνα πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αναμένεται ηλιόλουστος καιρός στις πλείστες περιοχές το επόμενο 10ήμερο, ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά/ημιορεινά κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες ενδεχομένως να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στα ορεινά το επόμενο διήμερο ενώ στη συνέχεια, η πιθανότητα βροχής μειώνεται ελαφρώς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια μη αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό, με πολύ μικρό ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά το απόγευμα, με τη πιθανότητα βροχής να βρίσκεται σε όλες τις παράλιες περιοχές στο 0% εκτός από τη Λευκωσία και το Τρόοδος (1900 μέτρα), όπου η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 10-25% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 36 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 29-33 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι και πάλι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά με μικρό ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά το απόγευμα, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται σε όλες τις περιοχές στο 0% εκτός από το Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου η πιθανότητα βροχής ανέρχεται στο 25%. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου στη Λε&ups...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο