Μεμονωμένες βροχές κυρίως το επόμενο διήμερο – Παραμένει σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά η θερμοκρασία

1 μήνα πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Kαλές καιρικές συνθήκες αναμένονται και σήμερα Δευτέρα στην περιοχή μας με αυξημένη ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο, το απόγευμα αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών στα ορεινά/ημιορεινά, με τη θερμοκρασία να παραμένει γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το επόμενο διήμερο, χαμηλότερες πιέσεις θα επηρεάζουν την περιοχή μας και αναμένονται μεμονωμένες βροχές κατά περιόδους ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως γενικά λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει είναι αρχικά ηλιόλουστος. Προοδευτικά, νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό, οι οποίες θα είναι αυξημένες στα ορεινά/ημιορεινά και αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως κατά το δεύτερο μισό της νύχτας και κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο