Μάθετε περισσότερα για το Σπίτι του Εθελοντή Λευκωσίας

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Μάθετε περισσότερα για το Σπίτι του Εθελοντή Λευκωσίας

Το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο της πολιτικής του για στήριξη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, προχώρησε στη δημιουργία του «Σπιτιού του Εθελοντή» στη Λευκωσία.  Το «Σπίτι του Εθελοντή» στη Λευκωσία δημιουργήθηκε σε κρατικό χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς και έχει διαμορφωθεί ανάλογα, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μέχρι 30 Οργανώσεις.

Το «Σπίτι του Εθελοντή» έχει δημιουργηθεί με σκοπό την παραχώρηση στεγαστικού χώρου και βασικού γραφειακού εξοπλισμού (γραφεία, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ.) σε Εθελοντικές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.  

Πρόσθετα, οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως η Αίθουσα Εκδηλώσεων και η Αίθουσα Συνεδριάσεων, παραχωρούνται δωρεάν σε όλες τις Οργανώσεις, ακόμη και σ’ αυτές που δεν στεγάζονται εκεί.

Η Αίθουσα Εκδηλώσεων είναι εξοπλισμένη με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 150 άτομα (τώρα 75 άτομα, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας).  Η Αίθουσα Συνεδριάσεων διαθέτει, επίσης, εξοπλισμό για παρουσιάσεις.

Η παραχώρηση γραφείων θα γίνεται κατόπιν υποβολής αίτησης και δεδομένου ότι πληρούνται τα κριτήρια που έχουν ήδη καθοριστεί, όπως είναι η μη ύπαρξη ιδιόκτητων κτιρίων.

Για έντυπα αιτήσεων και για πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ www.volunteercommissioner.gov.cy ή στο τηλέφωνο 22400163.

ΕΧ/ΕΧΡ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο