Αριθμό διαρρήξεων και κλοπών παραδέχθηκε 32χρονη μετά τη σύλληψη της για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας

Αριθμό διαρρήξεων και κλοπών παραδέχθηκε 32χρονη μετά τη σύλληψη της για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 01, 2023-20:04 View: 86

Τη διάπραξη εφτά συνολικά διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε αριθμό εκκλησιών, σε νοσοκομείο, και σε κατοικία, στην επαρχία Λευκωσίας, τους τελευταίους μήνες, παραδέχθηκε γυναίκα ηλικίας 32 ετών, μετά τη σύλληψη της σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας. Η 32χρονη τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η 32χρονη ύποπτη συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην περιοχή Λακατάμιας. Η διάρρηξη της κατοικίας διαπράχθηκε τις προηγούμενες μέρες, συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου. Από τις εξετάσεις που έγιναν από το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 32χρονης ύποπτης. Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκε εναντίον της δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτή συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής.

Ανακρινόμενη από τα μέλη του ΤΑΕ, η 32χρονη φέρεται να ομολόγησε τη διάρρηξη της κατοικίας, καθώς και έξι άλλες υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής, και πρόκλησης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, σε τέσσερις εκκλησίες και σε Νοσοκομείο, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η ύποπτη συγκεκριμένα φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη κλοπής χρημάτων από τρεις εκκλησίες, σε τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες, στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Φέρεται επιπρόσθετα να ομολόγησε τη διάρρηξη τον περασμένο Ιούλιο, άλλης μίας εκκλησίας, από όπου ωστόσο δεν φαίνεται να κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία, καθώς και την πρόκληση ζημιάς τον περασμένο Αύγουστο, σε αριθμό ατομικών ερμαριών των νοσηλευτών νοσοκομείου, από όπου κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε το δελτίο ταυτότητας ενός εργαζόμενου στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Λακατάμιας, Πέρα Χωρίου Νήσου, και Λατσιών.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου