Από: ΕΛΑΜ

Ζητούμε εξηγήσεις για τα δημοσιέυματα που αφορούν συμμορίες λαθρομεταναστών

Ζητούμε εξηγήσεις για τα δημοσιέυματα που αφορούν συμμορίες λαθρομεταναστών
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 29, 2023-16:07 View: 56

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν μένει άπραγο, απέναντι στα σοβαρά δημοσιεύματα που έχουν δεις το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους λαθρομετανάστες.

Ο Βουλευτής Λάρνακας της Παράταξής μας, Σωτήρης Ιωάννου, ενέγραψε στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής για αυτεπάγγελτη εξέταση το ζήτημα που προέκυψε μετά από δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες που συλλέξαμε ότι στην Κύπρο βρίσκονται άτομα που συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός, που χρηματοδοτείται από το καθεστώς Ερντογάν, και με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Το θέμα για εμάς είναι αρκετά σοβαρό και πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομοθετικές κινήσεις ώστε αυτά τα άτομα να απελαθούν από την Κύπρο. Θέλουμε να γνωρίζουμε αν μέσα στις γειτονιές μας κυκλοφορούν τρομοκράτες.

Αν όλα αυτά που έχουν δημοσιευτεί αποτελούν όντως πραγματικότητες, κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αφού με την πολιτική τους στάση επέτρεψαν να καταληφθεί από λαθρομετανάστες.

Εν αναμονή των εξελίξεων επαναλαμβάνουμε την πάγια μας θέση για εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ