Από: ΕΛΑΜ

Ο Χρίστου για ακρίβεια, μεταναστευτικό και Κυπριακό

Ο Χρίστου για ακρίβεια, μεταναστευτικό και Κυπριακό
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 29, 2023-11:36 View: 44

Στην πρωινή εκπομπή του Άλφα ήταν καλεσμένος ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κ. Χρίστος Χρίστου, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αρχικά ο κ. Χρίστου απάντησε στις ερωτήσεις της κ. Αγαπητού αναφορικά με την ακρίβεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα. Ο Πρόεδρος της Παράταξής μας επεξήγησε την προσέγγιση του ΕΛΑΜ σε θέματα της οικονομίας, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να επεξηγήσει τις δικές μας προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΕΛΑΜ αναφορικά με την μείωση της φορολογίας στα καύσιμα. Όσο αφορά το ρεύμα υπογράμμισε την ανάγκη να μειωθεί η τιμή, να υπάρξει επιδότηση, ενώ πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένο πλάνο τοποθέτησης φωτοβολταϊκών.

Την ίδια στιγμή πρότεινε την φορολόγηση των υπερκερδών που σημειώνουν τα τραπεζικά ιδρύματα, αλλά και των εταιριών που διαχειρίζονται την ενέργεια.

Σε άλλο θέμα που είχε εγερθεί αναφορικά με το μεταναστευτικό τόνισε την ανάγκη να εισακουστεί και να υιοθετηθεί το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει καταθέσει το ΕΛΑΜ εδώ και πολλά χρόνια, που δυστυχώς αν μας είχαν εισακούσει εγκαίρως δεν θα είχαμε τα προβλήματα που έχουμε σήμερα.

Αλλάζοντας θεματολογία και πιο συγκεκριμένα για το Κυπριακό, αλλά και τα όσα είχαν αναφερθεί στο Εθνικό Συμβούλιο επανέλαβε την θέση της Παράταξής μου που αποτελεί την μοναδική καθαρά αντιομοσπονδιακή φωνή. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν το ΕΛΑΜ αφού οι συνεχείς υποχωρήσεις δεν βοήθησαν, αλλά αντίθετα οδήγησαν την Τουρκία να αξιώνει περισσότερα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο της ανάρτησης.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ