Από: ΕΛΑΜ

Παρέμβαση Επικ. Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας ΕΛΑΜ, Μ. Πελεκάνου στο ΡΙΚ για κυπριακό και ακρίβεια

Παρέμβαση Επικ. Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας ΕΛΑΜ, Μ. Πελεκάνου στο ΡΙΚ για κυπριακό και ακρίβεια
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 27, 2024-14:54 View: 3

Σε παρέμβασή του ο Επικεφαλής Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, Μάριος Πελεκάνος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Από μέρα σε μέρα», σχολίασε τα μέτρα στήριξης τα οποία θα τερματίσει η Κυβέρνηση. Σημείωσε ότι μπορεί να υπάρχει βελτίωση στους δείκτες, ωστόσο τα ενοίκια, οι τιμές των βασικών αγαθών και τα επιτόκια παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Ο κ. Πελεκάνος, επισήμανε ότι το ΕΛΑΜ έχει προτάσεις και είναι έτοιμο να τις συζητήσει, τονίζοντας ότι τα μέτρα στήριξης πρέπει να υπάρχουν κυρίως για τις ευάλωτες ομάδες, τη μεσαία τάξη και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το κυπριακό, ο κ. Πελεκάνος, είπε ότι η ομιλία του Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που μίλησε για αναγνώριση του ψευδοκράτους δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη, αφού από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ σε συνεννόηση και με την Τουρκία, ακούμε την για αναγνώριση του ψευδοκράτους και λύση δύο κρατών.

Ως Κυπριακή Δημοκρατία, είπε, μέλημά μας είναι η διαφύλαξη του Κυπριακού Ελληνισμού, ώστε να επιβιώσουμε στη Γη που μας γέννησε. Αυτό θα γίνει, ανέφερε, μέσα από την ενίσχυση της άμυνας και τις συνεργασίες μας με γειτονικές χώρες, ακόμα και τις ΗΠΑ.

Περισσότερα στο βίντεο.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ