Από: ΕΛΑΜ

Η ευρωπαϊκή επιτροπή συμμαχεί με την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα και μας βρίσκει απέναντι της

Η ευρωπαϊκή επιτροπή συμμαχεί με την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα και μας βρίσκει απέναντι της
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 10, 2025-19:39 View: 22

Η νέα στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την ισότητα LGBTIQ+ για την περίοδο 2026–2030, η οποία προωθεί, μεταξύ άλλων, τη νομική αναγνώριση αλλαγής φύλου χωρίς ηλικιακά όρια και χωρίς ιατρικές προϋποθέσεις, ακόμη και για ανήλικα παιδιά, μας βρίσκει αντίθετους.

Η εν λόγω πρόταση συνιστά ευθεία επίθεση στην κοινωνική συνοχή, στη βιολογική πραγματικότητα και στις παραδοσιακές αξίες του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού, ενώ θέτει σε κίνδυνο την ψυχική υγεία και σωματική ακεραιότητα ανήλικων παιδιών.

Όσοι επιτίθενται στα παιδιά μας και προσπαθούν να διαβρώσουν αξίες όπως η παραδοσιακή οικογένεια θα μας βρουν απέναντί τους.

Επιπλέον, η πρόβλεψη για κύρωση κρατών ή περιοχών που επιλέγουν να μην υιοθετήσουν αυτές τις ακραίες πολιτικές, συνιστά αντιδημοκρατικό εκβιασμό και κατάφωρη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ