Από: ΕΛΑΜ

Το ΑΚΕΛ θυματοποιεί τα σχολεία του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού

Το ΑΚΕΛ θυματοποιεί τα σχολεία του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 13, 2025-16:21 View: 12

Το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει το σταλινικό τρόπο λειτουργίας του θυματοποιώντας τα σχολεία στο Δήμο Δρομολαξιάς -Μενεού.

Για μήνες επικαλείτο την ομαλή λειτουργία των εκπαιδευτηρίων, αλλά μέσα σε λίγες ημέρες απέδειξε ότι το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων.

Ακολούθησε μια διαδικασία αντιδημοκρατική και εκτός της πάγιας πρακτικής που ακολουθείται σε όλες τις Σχολικές Εφορίες όλα αυτά τα χρόνια.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση στα κονδύλια που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία των σχολείων  βαραίνει αποκλειστικά την ομάδα του ΑΚΕΛ που επέλεξε μια διαφορετική διαδικασία από την πάγια, για να εξυπηρετήσει απλά κομματικά συμφέροντα, να αποκλείσει το ΕΛΑΜ, αδιάφορωντας αν έτσι θυματοποιεί τα σχολεία και τα παιδιά μας.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ