Ιδιαίτερη τιμή η ονομασία του χώρου Πρασίνου σε Πάρκο Στέλιος Κολοκασίδης

11 μήνες πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 7.00μμ σεμνή τελετή εγκαινίων και ονομασίας του Δημοτικού Χώρου Πρασίνου στον Άγιο Ανδρέα στην Λευκωσία σε Πάρκο «Στέλιος Κολοκασίδης». Ο Στέλιος Κολοκασίδης πάλευε με πάθος για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την βελτίωση του δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων, την προστασία των δέντρων και την προώθηση των δεντροφυτεύσεων και την δημιουργία πάρκων στον Δήμο Λευκωσίας. Η απόδοση του ονόματος του σε χώρο πρασίνου κοντά στην οικία του είναι ιδιαίτερα τιμητική και συγκινητική και ευχαριστούμε τον Δήμο Λευκωσίας για την απόφασή αυτή.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της χήρας του αείμνηστου Στέλιου Κολοκασίδη κα. Τούλας Κολοκασίδη, του Υπουργού Γεωργίας κ. Κώστα Καδή, του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη, του τέως προέδρου του Κινήματος κ. Γιώργου Περδίκη και του δημοτικού συμβούλου Λευκωσίας του Κινήματος κ. Κυριάκου Τσιμίλλη.

Ο συναγωνιστής μας Στέλιος Κολοκασίδης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας του Κινήματος από το 1997 μέχρι και το 2016.  Αγαπούσε με πάθος την Λευκωσία, τόσο την εντός των τειχών πόλη στην οποία μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε εμπορικά για δεκαετίες, όσο και τις υπόλοιπες περιοχές της Λευκωσίας, με ιδιαίτερη ευαισθησία για την περιοχή Αγίου Ανδρέα.

Αιωνία του η μνήμη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο