ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ |
Δεν αποκλείουν την λήψη δυναμικών μέτρων οι συντεχνίες της ΑΗΚ, εάν δεν πάρει πίσω τις αποφάσεις της η ΡΑΕΚ με τις οποίες απαγορεύει στην Αρχή Ηλεκτρισμού να εξασφαλίσει νέες άδειες για φωτοβολταϊκά πάρκα.
Μιλώντας στον Άστρα ο πρόεδρος της ΣΕΠΑΗΚ(επιστημονικό προσωπικό) Σώτος Σάββα ξεκαθάρισε ότι η ΑΗΚ θα μπορέσει να μειώσει την τιμή του ηλεκτρισμού μόνο εάν εμπλακεί και δημιουργήσει φωτοβολταϊκά πάρκα.
Πρόσθεσε πως η ΡΑΕΚ απαγορεύει επίσης στην ΑΗΚ να αγοράζει φτηνή ενέργεια από άλλους παραγωγούς ΑΠΕ. Σημείωσε πως στην Πορτογαλία η τιμή που πωλούν ιδιώτες που έχουν φωτοβολταϊκά πάρκα είναι στα 2 σεντς την κιλοβατόρα.
Έντονη, στο μεταξύ, είναι η διαφωνία του Συνδέσμου Καταναλωτών στη νέα απόφαση της ΡΑΕΚ η οποία όρισε την τιμή των 11 σεντς την κιλοβατόρα που μπορούν να πωλούν οι ιδιώτες που έχουν φωτοβολταϊκά πάρκα στην ΑΗΚ.
Μιλώντας στον Άστρα ο Μάριος Δρουσιώτης τόνισε ότι με βάση τις μελέτες στα 6 σεν&tau...
Φωτοβολταϊκά: Με τη ΡΑΕΚ τα βάζουν συντεχνίες της ΑΗΚ και καταναλωτές

Σχετικά Άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
«Έφυγε» από τη ζωή ο Κύπριος ηθοποιός, Νικίας Νικολαΐδης
6 ημέρες πριν
νεα κυπροσ nea kypros νεα κυπρος κυπροσ νεα τελευταια νεα κυπροσ νεα κυπρου κρούσματα κύπροσ σήμερα νεα κρουσματα κυπροσ νεα κυπροσ τωρα νεα κρουσματα σημερα κυπροσ, τα νεα τησ κυπρου σημερα νεα σημερα κυπροσ κυπροσ νεα τωρα kypriaka nea κυπριακα νεα κυπριακα νεα σημερα nea simera kypros
cyprus news ειδησεισ κυπροσ ειδησεισ κυπροσ τωρα ειδήσεισ κυπροσ ειδησεισ κυπρου, τοπικεσ ειδησεισ κυπρου ειδησεισ κυπροσ σημερα τελευταιεσ ειδησεισ κυπρου zougla cy
© ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ 2022. All rights are reserved