Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο καταφύγιο D.O.G. Rescue Cyprus

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Τρι, 06 Απρ 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο καταφύγιο D.O.G. Rescue Cyprus

Το καταφύγιο D.O.G. Rescue Cyprus, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού παραδόθηκαν στο καταφύγιο τροφές και φαρμακευτικό υλικό για τα ζώα του καταφυγίου, με τον Πρόεδρο Νεοφύτου να τονίζει τα εξής:

«Η πιο ειλικρινής ματιά και η πιο μεγάλη αγκαλιά είναι εκείνη που σου δίνει ένας ζώο συντροφιάς όταν το υιοθετείς. Το μήνυμά μας είναι απλό και χωρίς καμιά ημερομηνία λήξεως: Προστατεύουμε, αγαπάμε και φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα».

Εκ μέρους του καταφυγίου και της φιλοζωικής οργάνωσης, η κ. Μόνικα Μιτσίδου δήλωσε τα εξής:

«Εκ μέρους της φιλοζωικής μας θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για τη διαχρονική στήριξη του καταφυγίου μας και της φιλοζωικής μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα υπέροχα δώρα που έχετε φέρει για τα μωρά μας, τις τροφές και τα φάρμακα. Ελπίζουμε όλοι μαζί, εσείς που έχετε φωνή με εμάς που βάζουμε το χρόνο μας και τη δουλειά, να φέρουμε καλύτερες μέρες για τα ζώα στο νησί μας».

6/4/2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο