Επίσκεψη Αναπληρωτή Προέδρου και αντιπροσωπείας Δημοκρατικού Συναγερμού στην Κοκκινοτριμιθιά

9 μήνες πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Παρ, 16 Απρ 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Την Κοκκινοτριμιθιά επισκέφτηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης και αντιπροσωπεία του κόμματος όπου και έλαβε χώρα συνάντηση με το κοινοτικό συμβούλιο. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε τα εξής:

«Οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές αποτελούν κορυφαία πρόκληση για τη χώρα μας και απειλή για την ασφάλειά μας. Ευρισκόμενος σήμερα
μαζί με αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κοινότητα
της Κοκκινοτριμιθιάς, μια κοινότητα που σηκώνει δυσανάλογο βάρος,
θέλω να πω ότι δικαιολογημένα οι πολίτες ανησυχούν για το οικονομικό
βάρος, για την αύξηση της εγκληματικότητας.


Σεβόμαστε ασφαλώς τις διεθνείς μας υποχρεώσεις, η Κύπρος δεν υστερεί σε ανθρωπισμό και ευαισθησία, αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια.

Αυτή είναι η διαφορά μας από όσους θέλουν να αφήσουν τις πόρτες ανοικτές. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες τις κυβέρνησης, τονίζουμε την ανάγκη για κοινή και αξιόπιστη ευρωπαϊκή πολιτική και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στις κοινότητές μας που αντιμετωπίζουν πιέσεις».

Από την πλευρά του ο Κοινοτάρχης Κοκκινοτριμιθιάς κ. Μελετιές, δήλωσε τα εξής:

«Τα προβλήματα είναι σοβαρά, είναι θέματα ασφάλειας, είναι θέματα υγείας, είναι θέματα επιπέδου ζωής των κατοίκων. Πρέπει να ληφθούν ακόμα μέτρα τα οποία να περιορίζουν τις ροές των μεταναστών και την μεριά τους διακινητές να λάβουν μέτρα εναντίον τους ούτως ώστε να υπάρχουν μεγάλες καμπάνες στα δικαστήρια για να αποθαρρύνονται στο να μεταφέρουν άλλους πρόσφυγες στις περιοχές της ελεύθερης Κύπρου».

16/4/2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο