Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για αγνοούμενο δύτη από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης Λάρνακας

1 μήνα πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για αγνοούμενο δύτη από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης Λάρνακας

Το Κέντρο Συντονισμού ΄Ερευνας-Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ) στις 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:40 μ.μ. έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο δύτη, 28χρονο Κύπριο πολίτη, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα, ομάδες δυτών και πεζά περίπολα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Oι έρευνες διακόπηκαν με το τελευταίο φως χωρίς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο και συνεχίζονται σήμερα, 29 Αυγούστου 2021 από το πρώτο φως, με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού.

Καλούνται οι εθελοντές δύτες οι οποίοι σπεύδουν ανεξάρτητα στο σημείο ερευνών, πριν να προσεγγίσουν την περιοχή και εκτελέσουν οποιεσδήποτε ενέργειες να επικοινωνούν και να συντονίζονται με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στο τηλέφωνο 24643005, με σκοπό να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα.

(ΣΧ/ΝΓ)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο