Άνοιξε το επίσημο ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων εις μνήμη του Σωκράτη Χάσικου από το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο και σκληρά πρόωρο θάνατο του Σωκράτη Χάσικου, πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Υπουργού Άμυνας στις κυβερνήσεις Γλαύκου Κληρίδη και Νίκου Αναστασιάδη, στελέχους πρώτης γραμμής στο Δημοκρατικό Συναγερμό όπου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος και Βουλευτής, ο οποίος άφησε ανέλπιστα την τελευταία του πνοή σήμερα τα χαράματα.

Ο Σωκράτης Χάσικος λάμπρυνε με την παρουσία και την προσφορά του τη δημόσια ζωή του τόπου μας. Υπήρξε πολιτικός που ξεχώρισε για το ήθος, την ειλικρίνεια, το θάρρος του, την παρρησία της γνώμης του, τη διορατική του πολιτική ματιά και την αταλάντευτη προσήλωσή του στους αγώνες για το καλό της πατρίδας μας.

Ενός φίλου με αρχές, αξιοπρέπεια και  ανθρωπιά, ειλικρινούς και ντόμπρου, που με την εγκαρδιότητα και μοναδικότητα που τον χαρακτήριζε, έδινε με σθένος και αυταπάρνηση όλες τις μάχες που καλείτο να δώσει.  Ενός στενού συνεργάτη του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη, που παρέμεινε μέχρι και την τελευταία του πνοή πιστός στις αρχές και παρακαταθήκες του ιστορικού μας ηγέτη.

Ο Σωκράτης Χάσικος έφυγε νωρίς, αλλά η σελίδα της ιστορίας που αφήνει πίσω του είναι γεμάτη από πράξεις ενός μεγάλου Άντρα.

Προς τιμή του Σωκράτη Χάσικου, το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης έχει ανοίξει επίσημο ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων, για να μπορέσουν άνθρωποι από την Κύπρο και το εξωτερικό να καταγράψουν ένα τελευταίο μήνυμα για ένα λαμπρό άνθρωπο και ντόμπρο πολιτικό που εργάστηκε όσο πολύ λίγοι, για την πρόοδο του Ελληνισμού στη χώρα μας, τον τερματισμό της κατοχής, την επανένωση και δικαίωση της πατρίδας μας.

Το Βιβλίο Συλλυπητηρίων λειτουργεί στην ηλεκτρ. διεύθυνση: socrateshasikos.clerides.org

Το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης εκφράζει τα ειλικρινέστατα συλλυπητήρια στα παιδιά του Φρίξο, Ιωάννη και Άννα, έχοντας πλήρη τη συναίσθηση ότι ο χαμός του Σωκράτη Χάσικου δημιουργεί μια τεράστια και δυσαναπλήρωτη απώλεια για όλους μας. 

Η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

5/4/2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο