Ανακοίνωση Γραμματείας Αθλητισμού για βράβευση πρώην Γενικών Γραμματέων

1 μήνα πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Τετ, 20 Οκτ 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε τελετή που διοργάνωσε η Γραμματεία Αθλητισμού του κόμματος βράβευσε τους πρώην Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού της παράταξης. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν για τη διαχρονική παρουσία τους στη Γραμματεία Αθλητισμού οι κ. Αντώνης Δράκος, Ζαχαρίας Κυριάκου, Δημήτρης Λόρδος και Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους τέσσερεις βραβευθέντες, τόσο για την προσφορά τους στην παράταξη αλλά και προς τον αθλητισμό γενικότερα. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Καρούσος, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Στέφη Δράκου και ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης.

Τόσο ο Υπουργός Παιδείας όσο και ο Υπουργός Μεταφορών εξήραν την προσφορά των τεσσάρων βραβευθέντων και τόνισαν εμφαντικά ότι η όλη προσφορά τους είναι ανεκτίμητη προς τον αθλητισμό του τόπου μας.

Σε αντιφώνηση τους οι κ. Α. Δράκος, Ζ. Κυριάκου, Δ. Λόρδος και Α. Μιχαηλίδης ευχαρίστησαν τον Δημοκρατικό Συναγερμό για την πρωτοβουλία και τη βράβευση τους και τόνισαν ότι το έργο τους αποτελούσε υποχρέωση τους έναντι όχι μόνο της παράταξης αλλά και του αθλητισμού στον τόπο μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με ποδηλασία από το οίκημα της ΠΟΕΔ μέχρι το Δημαρχείο Αγλαντζιάς όπου σ΄ αυτή έλαβε μέρος μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο αγώνας ποδηλασίας διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης οι οποίοι ήταν και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

20.10.2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο