Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για έκθεση Ερευνητικής Επιτροπής και ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

1 χρόνο πριν
ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ | 
Τετ, 05 Μαϊ 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ προσποιούνται πως η έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις δεν τους αφορά. Βγάζουν ανεύθυνα την ουρά τους απ’ έξω χωρίς να λαμβάνουν υπόψη πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη, εφάρμοσε ένα πρόγραμμα που εκείνοι εφάρμοσαν πρώτοι και με πρακτικές που εκείνοι εφάρμοσαν πρώτοι. 

Κλείνουν τα μάτια στις δεκάδες σελίδες με τα αμαρτήματα στα οποία αναφέρεται το γραφείο Τάσσος Παπαδόπουλος, δεν θέλουν να βλέπουν τα διαβατήρια που δόθηκαν με αντίκρισμα καταθέσεις στις τράπεζες που είχαν ως νομικό σύμβουλο το γραφείο Τασσος Παπαδόπουλος και οι οποίες γίνονταν καπνός μόλις ο «επενδυτής» έπαιρνε το διαβατήριο στο χέρι.

Αγνοούν στο ΑΚΕΛ πως είναι οι πολιτογραφήσεις που δόθηκαν κατά τη δική τους διακυβέρνηση και η Επιτροπή προτείνει αποστέρηση, είναι τριπλάσιες ποσοστιαία από εκείνες που ακολούθησαν.

Το γεγονός ότι κλείνουν τα μάτια στα οφθαλμοφανή εξηγεί και τον λόγο που δεν ήθελαν τον διορισμό της ανεξάρτητης επιτροπής.  Εξηγεί και το μένος τους κατά της διαδικασίας κάθαρσης που η κυβέρνηση έχει ενεργοποιήσει χωρίς να λαμβάνει υπόψη ποιος διάπραξε το λάθος και πότε.

5/5/2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο